Kapalı kalan saçlardan, onkoloji hastalarına kadar kişiye özel Revox şampuanları üreten Trikolog Talat Sam, ikinci kez "Yılın ARGE ve İnovasyon" ödülüne layık görüldü.
LTS Teknoloji Grup tarafından GeoMASS ARGE laboratuvarında geliştirilen ve yüzde 100 bitkisel özlerden oluşan Revox şampuan, Rixos Otel’de Buhara Medya Grup tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Medya Ödülleri Töreni’ne damga vurdu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve çok sayıda milletvekili bürokrat ve belediye başkanının da katıldığı ve ünlü sunucular Vatan Şaşmaz ve Çiğdem Tunç’un sunduğu gecede “Yılın ARGE İnovasyon” ödülünü TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu’nun elinden alan LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, Revox ile bugüne kadar sayısız ödül kazandıklarını kaydetti.
Sokağın nabzını tutan medya temsilcilerinden aldıkları ödülün kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden Sam, “Birbirinden farklı bitki özleriyle formüle ettiğimiz ve uzun süre üzerinde çalıştığımız Revox’un böylesine değerli bir ödüle, hem de ikinci kez layık görülmesi bizi onurlandırdı. Uzun süre üzerinde çalıştığımız ve saç dökülmesi sorunu yaşayanların derdine derman olan şampuanlarımız meyvelerini veriyor. Daha alacağımız çok yol, hayata geçireceğimiz çok proje var. Aldığımız ödüller de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.
Kapalı kadınların saç dökülme sorunundan yola çıkarak geliştirdikleri Revox şampuanın, mesleği gereği şapka takmak zorunda kalanlara da yarar sağladığını belirten Sam, şunları söyledi:
“Avusturya ve İsviçre'deki bilim adamlarımızla yaptığımız çalışmalar, ARGE laboratuvarımız GeoMASS'ta aylar süren testlerde Revox şampuanın içeriğinde yoğun oksijenle deionize edilmiş su kullanarak saç foliküllerinin arınarak beslenmesi ve canlanmasını sağladık. Türkiye’den ve yurt dışından zengin bitki aktifleriyle formül edilen REVOX şampuan, saç kayıplarını engellemesi, saç diplerini güçlendirmesi, saça hacim kazandırması ve canlandırması gibi birden fazla olumlu etkisi varken, hiçbir yan etkisi de bulunmuyor. Yapılan güvenilirlik testlerinde kullanıcıların herhangi bir alerjik reaksiyon görülmediği ve dermatolojik testler neticesinde de güvenilir olduğu kanıtlandı. Revox şampuan bugün şeker hastalarından, menopoz; diyetten, at kuyruğuna kadar kişiye özel çok sayıda farklı ürünle tüketicilere ulaşıyor.”
Sam, Revox ile oldukça iyi bir satış grafiği yakaladıklarını ve yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağladıklarına işaret ederek, “ARGE çalışmalarına devam ettiğimiz Revox ile yeni yılda farklı sürprizlere de imza atacağız” ifadelerini kullandı.
Gecede Alişan, Safiye Soyman ve Seğmen Ocakları Derneği Halk Oyunları ekibi sahne aldı.
-LTS TEKNOLOJİ GRUP-
LTS Teknoloji Grup, Türkiye’nin ve Avrupa’nın endemik bitki örtüsünü de kullanarak, ARGE Laboratuvarı GeoMASS’ta geliştirdiği şampuanlarla öncelikle saç dökülmelerine kalıcı çözüm sağlamayı hedefliyor.
Grup, ürettiği REVOX, TLT-MED ve bazı rahatsızlıklara özel şampuanları eczaneler ve farklı satış kanalları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor
Laboratuvarlarda uzman ekipler tarafından hazırlanan başörtülü kadınlar için üretilen REVOX şampuanın İsviçre’de bulunan AB’den bağımsız enstitü tarafından yapılan araştırmada kapalı hanımlarda yüzde 98,6 oranında olumlu sonuç alındığı tespit edildi.
Bunun yanında uzun süren çalışmalar sonunda üretilen bazı rahatsızlıklara özel geliştirilen TLT MED ürünleri de onkoloji hastaları, diyabet hastaları, diyet yapanlar, demir eksikliği olanlar ve menopoz dönemindeki bayanlar için hem Türkiye hem de dünya genelinde önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor.