İl Başkanımız Aziz Babuşcu, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatımız için bir akşam yemeği düzenledi.
İl Başkanlığımızda düzenlene yemeğe, İl Yürütme Kurulu Üyelerimiz, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Zengin, İl Gençlik Kolları Başkanımız Giyaseddin Gergin ile İl Kadın ve Gençlik Kollarımızın Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanları katıldılar.
Siyaset, Uzun Soluklu Bir Yürüyüş
Programda bir konuşma yapan İl Başkanımız, siyasetin çok uzun soluklu bir yürüyüş olduğunu hatırlatarak, “Bu yürüyüşte bazı duraklarda mola vermek, nefeslenmek, yeni bir depar için enerji depolamak ihtiyacı hasıl olur. Siyaset; mücadele edilmesi gereken bir alan, kutlu bir yolculuk, bir derdin sahibi olmak ise, her durakta tazelenir ve yolunuza devam edersiniz. AK Parti’de siyaset yapıyor olmak böyle bir şeydir. AK Parti’de hangi konumda, hangi mevkide olursanız olun, sadece sempazitan olmak bile kesintisiz bir hizmet anlayışını gerektirir. Bu hareketin sade bir üyesiyle tepede bulunanlar arasında üstlendiği dava ve sorumluluk anlamında bir fark yoktur. Herkes bir medeniyet kaygısı düşüncesiyle dava bilincini kuşanarak, sorumlulukların farkında bir nefer idraki içerisinde çalışmaya, çırpınmaya ve her defasında yeni başarılar üretmeye çalışır.” dedi. 
Hedefimiz Anayasa’yı Değiştirmek
İl Başkanımız, sözlerini şöyle tamamladı: “AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir. Bir siyasi partinin tarih önünde böyle bir sorumlulukla özdeş olduğu başka bir örnek yoktur.
AK Parti başarırsa Türkiye kazanmış olacak. AK Parti zaaf gösterirse Türkiye zaaf göstermiş olacak. Onun için 2015 Haziran seçimi bu güne kadar yaptığımız seçimler bundan sonra yapılacak seçimlerin hepsinden daha önemli bir seçimdir. Paralel örgüt dahil, AK Parti karşıtı cephenin bütün figürleri, bu kampanya döneminde ellerinden ne geliyorsa, uluslararası güç merkezleriyle işbirliği halinde hepsini yapacaklar. Hepsinin bir cephe olduğu süreçte Anayasa’yı tek başına değiştirmek gibi bir hedefimiz var. Daha önce hep hedeflerine ulaşan İstanbul teşkilatı, bu seçimi de yeni bir zafer hikayesini yazmak suretiyle taçlandıracak.” 
İstanbul, Siyasetin Geleceğini Belirleyen Şehir
Programda Kadın ve Gençlik Kolları üyelerimize seslenen İl Yerel Yönetimler Başkanımız Selim Temurci, “İl Başkanımız Aziz Babuşcu, bu kubbede hoş bir sada bırakmıştır” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu teşkilatın başarmış olduğu işler, sadece İstanbul’un başarmış olduğu işler değil elbette. İstanbul, Türkiye’de siyasetin geleceğini belirleyen bir şehir. Burada başarılan her şey, Türkiye ölçeğinde önem taşır. Biz de yeni dönem için çalışmalarımızı, görüşmelerimizi bu bilinçle sürdürüyoruz. Bu vesileyle, Gençlik ve Kadın Kollarımızda ne kadar donanımlı, bilgili, davasına sadık insanlar olduğunu gördük. İnşallah hep birlikte çok daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz.”







