Geçen sezon da şampiyonluk yolunda Kanarya'ya darbe vuran Vestel rakibine dün bir çelme daha taktı.. Sarı-Lacivertliler Kadıköy'de muhteşem seyircisinin desteğine rağmen rezil bir futbol ortaya koydu.

Puan farkı 4'te kaldı
Fenerbahçe bir gün önce Sakaryaspor ile berabere kalıp 2 puan kaybeden takipçisi Beşiktaş'ın kendisine sunduğu avantajı elinin tersiyle itti ve şampiyonluk yolunda darbe yedi. Maça önce galibiyet, sonra da fark için çıkan Sarı- Lacivertliler 50 bine yakın seyircisini de kahrederken, ikinci Beşiktaş'la puan farkı son 6 haftaya girilirken 4'te kaldı.. G.Saray'dan 4, Beşiktaş'tan 3 yiyen Vestel Manisa, Fener'e bu şansı tanımadı..

Yıldızlar dökülünce
Sarı-lacivertliler bu sezon Bursa yenilgisi, Beşiktaş ve Sivas beraberliğinden sonra dün de Vestel'i yenemeyerek Kadıköy'de 9 puan kaybetti. Fener ayrıca ilk yarıyı 14 puan kaybıyla tamamlarken, ligin ikinci devresindeki 11 karşılaşmada 14 puan daha yitirdi.. Geçen hafta da Kayseri'de 2 puan bırakan Fener'de en iyi isim Serdar'dı. Tuncay, Alex, Appiah, M.Yozgatlı ve Kezman döküldü. Üçüncü Cim-Bom'la da puan farkı 8'e indi.

FENERBAHÇE- VESTEL MANİSA: 0-0
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: İsmet Arzuman **, Selçuk Kaya **, Ali Saygın Ögel ** FENERBAHÇE: Serdar ***, Serkan **, Önder **, Lugano **, Ümit *, Mehmet Yozgatlı * (Dk. 64 Deivid *), Aurelio ***, Appiah * (Dk. 70 Tümer *), Tuncay *, Alex *, Kezman * (Dk. 73 Semih *)
VESTEL MANİSA: Fevzi ***, Burak ***, Ümit ****, Kalabane ***, Şener **, Uğur **, Hakan ***, Selçuk *** (Dk. 81 Sezer ?), Okan * (Dk. 59 Metin *), Zelenka ** (Dk. 72 Borbiconi *), Holosko *
SARI KARTLAR: Tuncay (Fenerbahçe), Okan, Selçuk, Uğur (Vestel Manisa)

CEM DALMAZ