İl Başkanımız Dr. Selim Temurci, gece gündüz demeden İstanbul ve Türkiye için çalışan AK Kadrolarla bir araya gelmeye devam ediyor. İl Başkanımız, Beykoz ve Kadıköy İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı.
Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılan Kadıköy Danışma Meclisine, İl Teşkilat Başkanımız Celal Erdoğan, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Beykoz İlçe Başkanımız Mustafa Gürkan, Beykoz Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek ile teşkilatımızın her kademesinden çok sayıda teşkilat mensubumuz katıldı.
Biz Bu Yolun Sevdalısıyız
İlçe Başkanımız Mustafa Gürkan’ın açılış konuşmasının ardından teşkilat mensuplarımıza seslenen İl Başkanımız Dr. Selim Temurci, üniversitelerinin önünde ikna odaları kurulan, insanların yarınından emin olamadığı bir Türkiye’den, bugün yaşanan güzel günlere geldiğimizi hatırlatarak, “Önümüzde çok farklı bir seçim var. Biz, bu milletle ve bu milletin değerleriyle sorunu olanlarla mücadele ediyoruz. Milletimizin emanetini taşıyoruz. Sayın Başbakanımız, kongremizde ‘İstanbul size emanettir’ demişti. Her an bu sözün sorumluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bizim için makam, mevki gibi kavramlar gelip geçici ve önemsizdir. Biz çıktığımız bu kutlu yolun sevdalısıyız. Bütün teşkilat kademelerimizle birlikte çalışarak, bu yolculuğu daha güzel günlere taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.
İl Başkanımız Dr. Selim Temurci, Beykoz'un ardından Kadıköy İlçe Danışma Meclisine katıldı.
Bir Final Maçı Oynayacağız
İstanbul Milletvekilimiz İsmet Uçma, Kadıköy İlçe Başkanımız İsa Mesih Şahin ve teşkilat mensuplarımızın katıldığı toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanımız, “Yeni bir heyecanla salonları ve alanları dolduruyoruz. En önemli hedefimiz; siyasetimizi daha fazla sokağa, daha fazla insana ulaştırmaktır.” dedi.
İl Başkanımız sözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. İstanbul’da 2019’a giderken vereceğimiz ilk sınav bu seçimler. Adeta bir final maçı oynayacağız. AK Parti siyasetinin ülkemizi getirdiği başarılı nokta ortada. Türkiye’yi değiştirdik ve dönüştürdük. Bunu yaparken darbelerle, komplolarla, Gezi’yle, 17-25 Aralık’la mücadele ettik. Şu ana kadar yolumuza çıkan engelleri temizledik, bunu milletimizden aldığımız güçle yaptık. Bugün AK Parti karşısında yer alan siyasi hareketler ve paraleller, AK Parti’nin milletten aldığı desteği azaltmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Karşımızda ‘kirli bir ittifak’ var. Ancak milletimizin desteği sürdükçe, AK Parti, İstanbul, Türkiye ve mazlum coğrafyalar bir kez daha kazanacaktır.”