Sarı lacivertlilerin haftalarca penaltı kazanamaması, taraftarlar arasında da espri konusu olmuştu. " www.antu.com" 'da taraftarlara yöneltilen " İlk penaltı taca atılsın mı?" şeklindeki soruya, ankete katılanların yüzde 71.74'ü " Evet" cevabını vermişti. İşte hem bu anketten hem de ilk penaltıdan yola çıkan taraftarlar internet sitelerinde şu yorumları yaptılar.
İnanamıyorum bize penaltı çaldılar. Yoksa 'ağladılar penaltı kazandılar' diyecek rakiplerimiz. Aslında bize kötülük yaptılar ne güzel bir rekora gidiyorduk!
Bence maç sonu golü geri alacaklar. Ulusoy iptal edecek golü, penaltıda ofsayt vardı!!!
Ağlaya ağlaya değil söke söke aldık penaltımızı. Bütün millet gördü penaltıların nasıl verilmediğini.
Bazı takımlar oyuncunun rüzgarından penaltı kazanırken, biz daha önceki maçlarda %100'lük penaltılarımızın verilmediğini söylüyorduk. Hemen ağlamaya geçmeyin.
Fenerli kardeşlerimizin penaltıları hayırlı olsun. Bu hafta da penaltı verilmeseydi, devletimizi yönetenler basın toplantısı düzenleyerek 'sözde değil özde Fenerli hakemler istiyoruz' diyebilirlerdi.
Hani Fener kazandığı ilk penaltıyı taca atacaktı ne oldu?
Kesin düşen futbolcu hastaneye kaldırılmıştır!
Haftalardır ağlarsanız elbette verirler. Ağlayarak şampiyon olacağımıza delikanlı gibi ikinci olmayı tercih ederim.
Fener konuşup da ağzıyla penaltı alan ilk takım olarak Guinness'e tescil ettirir kendini.





