Siyasetin parlayan yıldızı Yaşar Aydın, bu kez Diyarbakır'ı salladı.

Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, yurdun dört bir yanını karış karış gezmeye devam ediyor. Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu gezilerinde bu kez rotası Diyarbakır olan Aydın, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

"KALE ARTIK EL DEĞİŞTİRDİ"

İki günlük Diyarbakır turunda Yaşar Aydın'a tam 34 yerden davet geldi. Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın'a Diyarbakır'da gösterilen yoğun ilgi ise, HDP için kale olarak görülen kentte soru işaretlerine yol açtı. Siyasi çekişmelerden yorgun düşen milyonlarca insanın umudu olan Yaşar Aydın'ın Diyarbakır ziyareti sonrası "Kale artık el değiştirdi" deniliyor. Yaşar Aydın'ın nabzını yokladığı ve yüzünü Onur İttifakı'na çeviren bölge halkı, Diyarbakır'ın artık Selahaddin Eyyubi’nin torununlarına yani asıl sahiplerine geçtiği yorumlarını yapıyor.

"ONUR İTTİFAKI SEÇİM İÇİN GERİ SAYIYOR"

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için iddialı olan ve hızlı bir çıkış yakalayan Yaşar Aydın'ın adaylığı ile ilgili ise vatandaşlar, referans olarak kendilerini yani halkı, kalabalığı gösteriyor. Yaşar Aydın'ın "Kararlı ve Onurlu Bir Millet Yürüyüşü" olarak adlandırdığı Onur İttifakı ise, seçim için geri sayımı bekliyor.