Sağlıklı yaşamın sırrı şüphesiz ki iyi bir uykudan geçer düşüncesiyle geliştirilen Tutku Yatak’ın mikro kapsül teknolojili A, C ve E vitaminleri içeren Immune Defense yatak modeli, uyku esnasında bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkı sağlıyor.

Uyku boyunca cilt hücrelerinin yenilenmesine destek olan olan yatak, ayrıca ferahlatıcı portakal kokusu ile uyku atmosferine de renk katıyor.

SPS akıllı torba yay sistemi ile vücuda tam destek

Immune Defense’ın birbirinden bağımsız torbalara yerleştirilmiş yaylardan oluşan SPS akıllı torba yay sistemi sayesinde farklı kilo, boy ve yatış pozisyonuna sahip partnerler bile birbirini rahatsız etmeden konforlu şekilde uyuyabiliyor. Aynı zamanda omurga ve boyun bölgelerine tam olarak destek veren yatak, doğru uyku pozisyonunun alınmasına da yardımcı oluyor. Yatağın içeriğinde kullanılan kuş tüyü sünger ise çok yumuşak ve esnek bir yapıya sahipken, ipeksi yüzey yapısıyla kullanıcıların teninin, kendi vücut ağırlıkları altında ezilmesini de engelliyor.

Hem şık hem rahat

Güçlü teknolojik alt yapısı ve ar-ge birimiyle inovatif ürünleri kullanıcılarının beğenisine sunmaya devam eden Tutku Yatak’ın son olarak geliştirdiği Immune Defense yatak modeli, kişilerin uyku konforunu arttırırken, kullanıcılarına A, C ve E vitaminlerinin bağışıklığı güçlendirici etkisiyle de sağlıklı bir uyku vadediyor.

Aynı zamanda modern tarzını yüksek uyku teknolojisiyle bir araya getiren Immune Defense yatak ve baza seti, göz alıcı tarzıyla birlikte kullanıcılarını yepyeni bir uyku deneyimine de davet ediyor…