WaterProofNano kaplama telefonu çalıştırmaz diye düşünmeyin çünkü bu özel WaterProofNano kaplama saç telinden 1000 kat daha ince yapılmıştır ve telefonunuzun çalışmasına ve kullanımına hiçbir şekilde etki etmemektedir.

Su geçirmez olarak bakmayın ya da su altında kullanılacak gibi düşünmeyin. Sadece suya düştü ya da cihaza şu döküldü, o zaman alıp telefonu dik konumda bir süre bekletiyorsunuz ve su zerrecikleri akıp gidiyor ve çabuk koruma, kuruma sağlıyor. Uzun süre suya maruz kalmaması gerekiyor. Cihaz bir bütün olarak WaterProofNano ile kaplanıyor.

Birçok kişi dizüstü bilgisayarının üzerine dökülen çaydan, tabletin üzerine sıçrayan sudan ya da yağmur suyundan cep telefonunun ıslanmasına maruz kalmıştır. “Su geçirmez nano kaplama” tüm “sudan” sebeplerle başımıza gelen sorunları ortadan kaldırmaktadır.

Liderteknoloji.net’in kullanıcıların hizmetine sunduğu son teknolojiyle akıllı cihazlara uygulanan WaterProofNano kaplama sayesinde, sıvı maddelerin cihazlara sızmasını engelleyecek. Üstelik WaterProofNano kaplama gözle görülemeyecek kadar ince olacak, cihazın performansını ve cihazın ekranının dokunmatiği etkilenmeyecektir.

Cep telefonları, tabletler, elektronik cihazlar, elektronik kart yüzeylerde de tek uygulama ile mükemmel su iticilik kazandıran WaterProofNano hizmet teknolojisi ile su, nem ve kir tutmasına karşı koruma sağlar.

Bu mobil WaterProofNano kaplama ürünü ile sadece tablet ve telefon değil aynı zamanda ekran kartı gibi diğer teknolojik ürünlerinizi de kaplatabiliyorsunuz. Örneğin bir müzik çalarınızı, ekran kartınızı, 13 inch genişliğe kadarlaptopanakartları da su geçirmez yapabilirsiniz.

Filim tabakası oluşturmaz. Konnektörleri tıkamaz. Elektrik akımının geçişini engellemez.

Bütün cihazların korunmasında etkili şekilde kullanılır.

Suyun, nemin, açtığı tahribatı ve oksitlenmeyi engellemek için kullanılır. Telefon ve tablet içine sızan su nedeniyle cihazın bozulmasını önler ve ömrünü uzatır.

İbrahim ÖZTÜRK
Lider Bilgisayar Ltd.Şti.
(532) 336 09 46