Bülent Ödev, Zarifi Restaurant'ta geçirdiğimiz kış sezonunu geride bıraktık. Değerli Özlem Yüksek, Sergio, Cüneyt Karasu ve Su Selda Uzun gibi harika sanatçılar ve ekibimizle birlikte birçok unutulmaz anıya imza attık.
Ancak hepimizin bildiği gibi, zor bir sezondu ve üzücü olaylar yaşandı. Özlem ve Sergio'nun liderliğinde sahne organizasyonu, İşletme Müdürümüz Serdar Akgül Bey'in önderliğinde saha operasyonu, profesyonel bir ekip olarak bu zor günleri en iyi şekilde yönettiğimize inanıyorum. Kalbimizdeki acılar hala taze olsa da, birlikte omuz omuza çalışarak başarılı bir sezon geçirdik.
Ayrıca, 23 Haziran Cuma ve 1 Temmuz Cumartesi akşamları, değerli Gökhan Nur Önür'ün Zarifi Restaurant'ta sahne alacağını ve Zarifi'nin yaz boyunca her akşam restoran olarak hizmet vermeye devam edeceğini hatırlatmak istiyorum. Zarifi'nin kapalı ve açık alanlarında misafirlerine eşsiz bir deneyim sunmaya devam edeceğini belirtmekten mutluluk duyuyorum.
Zarifi ailesinin bir parçası olan herkese ve en değerli misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, Özlem ve Sergio'ya Bodrum TorbaHan Otel'de geçirecekleri yaz sezonunda başarılar diliyor ve bu paylaşımımla tüm zarifliğe ve sevgiye sahip olanlara selamlarımı iletiyorum.