Başkan Özhan Canaydın'ın ısrarla kalmasını istediği Belçikalı çalıştırıcıyla sezon ortasında yeni mukavele yapılmış ancak yönetimin 2 numaralı ismi Adnan Polat da sürekli rahatsızlığını dile getirmişti. Önce ligde kaybedilen şampiyonluk, sonrasında Şampiyonlar Ligi fırsatının da kaçırılmasıyla uçup giden paralar sabırları taşırdı. Dün apar topar toplantıya çağırılan Belçikalının menajeri Harun Aslan'la küçük bir tazminat ödemesi karşılığında anlaşıldığı ve sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesine karar verildiği iddia edildi. Bu gelişme üzerine Erik Gerets'in 26 bavul tutan eşyasını hazır ettiği belirtildi.
Yardımcıları da gidiyor
Belçikalı teknik adamın son olarak takımının Bursaspor'la yapacağı maçta kulübede olacağı ve sonrasında ülkesine gideceği öğrenildi. Gerets'in yardımcıları Erdal Keser ve Stumpf'la da yolların ayrılacağı gelen haberler arasında. Kaleci antrenörü Nezihi'nin konumu ise henüz netleşmedi. Bu arada Kolombiyalı file bekçisi Mondragon da Köln'le anlaştı. Daum'un yardımcısı Murat Kuş'la el sıkışan ve kapora da verilen Kolombiyalının, transferin netleşmesi için on gün süre istediği ifade edildi. "Gerets kalırsa ben giderim" diyen Song'un da sarı-kırmızılı takımda kalmasının yüksek ihtimal olduğu dile getirildi.
Polat "Tek vücuduz"
Yaklaşık 6 saat süren toplantı sonrası konuşan Başkan Yardımcısı Adnan Polat, F.Bahçe derbisinde yaşanan olayların görüşüldüğünü açıkladı. Polat ''Maç öncesinde ve esnasında olayların sebepleriyle ilgili tespitler yaptık ve alınacak geniş çaplı önlemleri görüştük. Ayrıntıları yarın (bugün) başkanımız açıklayacak'' derken, istifaların gündeme gelip gelmediğinin sorulması üzerine, ''Yönetim kurulu olarak, tamamen Özhan Canaydın'ın başkanlığında tek vücut olarak çalışmaya devam ediyoruz'' değerlendirmesi yaptı. Bu arada Hakan Şükür, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'le birlikte Şampiyonlar Ligi final maçını izlemek üzere Yunanistan'a gitti.
Gerets'in bileti kesildi
Adnan Polat rahatsızdıG.Saray'ı uzun süredir meşgul eden Gerets ikileminin nihayet dün akşamki yönetim kurulu toplantısında çözümlendiği belirtildi.





