"Anadolu Sigorta Bakırköy" Azerbaycan'ın önde gelen caz sanatçılarından Salman Gambarov, Türkiye'de ilk kez gerçekleştireceği konserle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 5 Nisan'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda sahne alacak olan Gambarov, Bakustic Jazz projesiyle dinleyicilere unutulmaz bir gece vaat ediyor.

Modern Azerbaycan cazının önemli temsilcilerinden olan Gambarov, geniş repertuarı ve kendine özgü tarzıyla dikkat çekiyor. Bakustic Jazz projesiyle farklı müzikal kültürleri ve stilleri harmanlayan sanatçı, cazın geleneksel köklerinden başlayarak post-bop, fusion ve modal caz gibi farklı alt türlerde eserler sunuyor.

Konserde, Gambarov'a Azeri pop şarkıcısı İlhama Gasımova vokalde, Şenova Ülker trompette, Cenk Erdoğan perdesiz gitar ve yaylı tamburda, Fuad Jafar bas gitarda ve İsgandar Alasgarov davulda eşlik edecek.

Salman Gambarov, Türkiye'deki ilk konseri için dinleyicilere şu mesajı iletiyor: "Tanıdık gelen her durumda, her zaman yeni ve bilinmeyen bir şeyler bulunabilir."

Konser biletleri, 50, 100, 165, 200 TL fiyatlarıyla CRR gişesi ve Biletix üzerinden temin edilebilir.

Sanatçılar:

Salman Gambarov - Piyano
İlhama Gasımova - Vokal
Şenova Ülker - Trompet
Cenk Erdoğan - Perdesiz gitar, yaylı tambur
Fuad Jafar - Bas gitar
İsgandar Alasgarov - Davul