IBAKTECH Fuarı, unlu mamül endüstrisi, çikolata-dondurma-tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini buluşturmak üzere 24-27 Nisan tarihleri arasında 14. kez kapılarını açacak. Bu fuar, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'dan gelen 80 binden fazla profesyonel ziyaretçiyi ağırlayarak uluslararası bir ticaret platformu oluşturuyor.

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından organize edilecek olan fuar, 6 salonda ve 30 bin m2'lik bir alanda gerçekleşecek. Ticaret Bakanlığı, KOSGEB, GIDABİL, EKMADER ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu gibi kuruluşların desteğiyle düzenlenen bu etkinlik, Türkiye, İtalya, Fransa, Almanya, Slovenya, Çin, İran ve Suriye gibi ülkelerden 300'ün üzerinde katılımcıya ve 500'ün üzerinde markaya ev sahipliği yapacak.

IBAKTECH Fuarı, ekmek-pasta makinaları, çikolata ve dondurma üretim teknolojileri, ambalaj makinaları, fırın-pastane ekipmanları, gıda ve içecek, konveyör sistemleri ve otel-cafe-bar mutfak ekipmanları gibi sektörleri bir araya getirerek dünya gıda ve teknolojileri ticaretine yön verecek.

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Altıntop, fuarın önemine vurgu yaparak, katılımcılarına yeni pazarlara ulaşma fırsatları sunarken, uluslararası bir ticari platform olarak sektör profesyonellerinin yatırım kararlarındaki önemini bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti. Katılımcılar ve ziyaretçiler, fuar sayesinde sektördeki gelişmeleri takip edebilecek, potansiyel yeni iş ortakları ile bağlantı kurabilecek ve uluslararası pazarlara açılma fırsatı yakalayabilecekler.