Yusuf ZENGİN
Bodrum'un eşsiz doğası ve mavi bayraklı özel plajıyla göz kamaştıran adresi, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, yaz sezonuna iddialı bir giriş yapıyor. Ultra her şey dahil konseptiyle misafirlerine konforu ve ayrıcalığı sunan tesis, Bodrum'un Torba bölgesinde konumlanıyor ve yeşilin içinde, denize sıfır bir atmosfer sunuyor.

Sezon boyunca tatilinizi dolu dolu geçirebileceğiniz özel etkinliklerle donatılmış olan tesiste, her yaş grubundan misafirler için aktiviteler mevcut. Ayrıca, denizle iç içe olan dinlenme ve güneşlenme alanları, unutulmaz anlar yaşamak isteyenleri bekliyor.

Gastronomi konusunda da iddialı olan otel, İtalyan mutfağının lezzetlerini sunan POCO ve deniz ürünlerini en taze haliyle masanıza getiren Skorpina A La Carte restoranlarıyla dikkat çekiyor. Bodrum'un eşsiz gün batımı manzarasına hakim Sunset Bar ise, canlı müzik performansları ve yenilenen sahnesiyle misafirlerini ağırlıyor.

Tatiliniz boyunca bedeninizi ve zihninizi yenilemek isterseniz, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort'ün üst düzey spa merkezi, özel masaj seçenekleri ve imza bakım ritüelleriyle hizmetinizde.

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, bu yaz, denizin, güneşin ve doğanın tadını çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olmaya hazırlanıyor. Işıltılı yaz hayalleriniz için adresiniz belli!