Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül'ün başkanlığında düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Bakırköy Kaymakamı Recai Karal ve İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin de hazır bulundu. Bakırköy'ün mahallelerindeki sorunlar, muhtarların yaşadığı sorunlar ve güncel konular ayrıntılı olarak ele alındı

İlçenin Sorunları Gündemdeydi

Muhtarlar toplantısında, ilçenin altyapı, güvenlik, trafik ve çevre düzenlemeleri gibi konular üzerinde duruldu. Muhtarlar, mahallelerdeki güncel sorunları dile getirirken, özellikle trafik yoğunluğunu ve yeşil alanların korunmasının bekleneceğini aktardı. Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, bu kişilerin çözüm hizmetleri adına belediyenin tüm birimleriyle birlikte çalıştıklarını ve bu süreçte kamu kurumu olduklarını ifade etti.

Güvenlik ve Trafik Konuları Öne Çıktı

Toplantıda İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, Bakırköy'deki güvenlik durumu hakkında bilgi verdi. Özellikle son dönemde yaşanan güvenlik kesintileri ve suç miktarları karşılanan genel görünüme yansıtıldı. İlçe genelinde artan trafik sorunlarına yönelik çözüm önerileri de tartışıldı. Vatandaşların bilgilerini sağlamak ve ilçedeki trafik akışını en aza indirmek amacıyla düzenlenen düzenlemeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Uyumlu ve Verimli İş Birliği Vurgusu

Toplantının sonunda konuşan Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, Bakırköy'ün gelişimi ve refahı için tüm kamu kurallarıyla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Evimiz Bakırköy için tüm kamu kurallarıyla uyumlu ve verimli çalışma devam ediyor. İlçemizin sorunlarına çözüm üretimi, mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor ve Bakırköy'ü daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için en büyük önceliğimizi" kullandı.

Bu toplantının, yerel yönetimlerin muhtarlar ve kamu yönetimleriyle kurduğu güçlü iş birliğini güçlendirdiği ve ilçede çözüm odaklı bir çalışma modelinin sürdürüleceğinin göstergesi olduğu vurgulandı. Başkan Ovalıoğlu, mahalleler arası iletişimin güçlenmesi ve çıkışın daha hızlı çözüme dönüştürülmesi adına bu tür toplantıların düzenli olarak devam ettirilmesi gerektiğini ifade etti.