Shangri-La Grubu’nun 21 imza restoranında eş zamanlı olarak düzenlenen "Taste of Shangri-La" gastronomi festivali, Türkiye’de Shangri-La Bosphorus, Istanbul’daki IST TOO ve Shang Palace’da başladı. Executive Chef Giovanni Terraciano ve Chef de Cuisine Cheng Lu tarafından titizlikle hazırlanan tadım menüleri, sınırlı bir süre için özel fiyatlarla sunulacak.
Beşiktaş’ın kalbinde, eşsiz Boğaz manzarası ve üstün hizmet kalitesiyle dikkat çeken Shangri-La Bosphorus, İstanbul, bu sıra dışı gastronomi etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Ekim ayı boyunca gerçekleştirilen festivalde, IST TOO, İtalyan mutfağının seçkin lezzetlerini, Shang Palace ise Kanton mutfağının en güzel örneklerini misafirlerine sunacak.
Ekim Ayına Özel Tadım Menülerinin Detayları
Shang Palace’da sunulan tadım menüsünde, Acı-Ekşi Deniz Mahsulleri Çorbası, Tavuklu Fen Guo, Özel Çıtır Ördek ve Wok’ta Acı Sosla Pişirilmiş Kuzu Pirzola gibi lezzetler yer alıyor. Tatlı olarak ise Mango Kreması Dolgulu “Kuğu” ve Mango Salatası bulunuyor. Ayrıca, 4 aşamalı menüde şarap eşleştirmesi seçeneği de mevcut.
IST TOO’da ise, Boğaz manzarası eşliğinde Deniz Mahsullü Risotto ve Burrata gibi İtalyan mutfağının en seçkin lezzetleri deneyimlenebiliyor. 3 aşamalı menüde, Izgara Biber ve Köz Patlıcanlı Burrata Salatası ile birlikte sıcak espresso çikolata soslu Fındık Çikolata Semifreddo da sunuluyor.
Fiyat Bilgisi
"Taste of Shangri-La" tadım menüleri, bu uluslararası festivale özel 1500 TL’den başlayan fiyatlarla misafirlerin beğenisine sunuluyor. Gastronomi tutkunları için unutulmaz bir deneyim vaat eden bu etkinlik, Ekim ayı boyunca devam edecek.