Yusuf ZENGİN

Tekirdağ Valisi Sayın Recep SOYTÜRK ve Çorlu Kaymakamı Sayın Murat EREN, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi’ni ziyaret ederek, ülkemizin kahraman gazileriyle bir araya geldi.

Dernek üyeleri tarafından büyük bir coşku ve gurur içinde karşılanan Sayın SOYTÜRK ve Sayın EREN, gazilerimizin gösterdiği fedakarlık ve kahramanlıkla gururlandıklarını dile getirdiler.

Ziyaret sırasında, gazilerimizin değerli katkıları ve ülkemiz için verdikleri mücadeleler bir kez daha hatırlatıldı. Sayın SOYTÜRK, gazilerimizin toplumsal hafızamızdaki yeri ve önemi hakkında anlamlı bir konuşma yaparak, devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Sayın EREN ise, gazilerimizin kahramanlıklarını unutmamak ve onların haklarını her zaman savunmak adına üzerine düşen her görevi yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bu anlamlı buluşma, hem gazilerimizin moral kaynağı oldu hem de toplumun, tarihimizin kahramanlarına olan vefasını pekiştirdi. Sayın SOYTÜRK ve Sayın EREN'in bu özel ziyareti, gazilerimize olan saygıyı ve minnettarlığı simgeliyor.