AltılıGanyan.com, 7 Eylül’de İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleşen İstanbul Yarış Festivali’ne koşu sponsoru olarak damgasını vurdu. Heyecan dolu mücadelelerin yaşandığı festivalin AltılıGanyan.com koşusunda safkan Viking, jokeyi Müslüm Çelik ile birinciliğe ulaştı. AltılıGanyan.com Genel Müdürü Enis Yazırlıoğlu, yarış sonrası yaptığı açıklamada, “Bu heyecana ortak olmaktan ve böylesine değerli, uluslararası bir organizasyonda yeniden yer almaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Sentetik pistte 2000 metre mesafede koşulan ve 3 yaşlı 8 İngiliz tayının start aldığı yarışta, Emrah Karamazı’nın sahibi ve yetiştiricisi olduğu Viking, güçlü performansıyla dikkat çekti. Festivalin en heyecanlı anlarından biri olan koşu, izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.
Koşunun ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına Hayrettin Karamazı’ya plaketini AltılıGanyan.com Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Hitay takdim etti. Safkanın antrenörü Engin Karataş adına Emin Karataş’a plaketini AltılıGanyan.com CEO’su Enis Yazırlıoğlu, jokey Müslüm Çelik’e ise ödülünü AltılıGanyan.com Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Karadeniz verdi. Enis Yazırlıoğlu ayrıca günün hatırası olarak TJK Genel Sekreteri Gülnur Gülerce’ye çiçek takdim etti.
Enis Yazırlıoğlu, ödül töreninin ardından yaptığı değerlendirmede, “AltılıGanyan.com olarak İstanbul Yarış Festivali gibi değerli bir organizasyonda bir kez daha yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da bu özel etkinliğin parçası olmaktan gururluyuz. At yarışı ekosisteminin gelişimine katkı sağlamak ve bu tutkuyu daha geniş kitlelere yaymak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.







