Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, FETÖ/PDY ile bağlantısı bulunduğu gerekçesiyle SGK ile anlaşması feshedilen ve kapanmak üzereyken kayyum atanan Özel Ortadoğu Hastanesini (OSM) Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası olarak faaliyete geçiriyor.
Genel Sekreterlikten yapılan açıklamada, “Olağanüstü Hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde Şanlıurfa’da bulunan Ortadoğu Hastanesi Milli Emlak Müdürlüğüne devredilmiştir. Milli Emlak Müdürlüğü hastaneyi kamu hizmetine sunulmak üzere Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis etmiştir. Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hastanede, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Binası olarak 25 Temmuz 2016 tarihinde sağlık hizmeti sunmak üzere gerekli çalışmaları yapmıştır” denildi.
El konulan hastane kamuya devredildi
Sağlık Sigortası hakkında bilgi almak ya da poliçe yaptırmak için uzman kadrosuyla Türkiye'nin her yerinde hizmet veren MERKA Sigorta Hizmetleri'ne aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.
Tel : 0212 570 13 83- 0533 815 20 13
Faks : 0212 571 36 91
E-posta : merihzengin@merkasigorta.com merka@merkasigorta.com







