YUSUF ZENGİN

Milas-Bodrum Havalimanı’nda sağlık hizmeti sunan PortClinik şirketinin çalışanları, rahatsızlanan yolcunun istememesine rağmen tansiyon ölçümü de yaparak 254 TL muayene ücreti istedi. Çalışanların, ücretin ödenmemesi halinde yolcuyu uçuşunu iptal etmekle tehdit ettiği iddia edildi.

Milas-Bodrum Havalimanı’nda bugün skandal bir olay yaşandı. Kübra İzgi adlı yolcu, PortClinic çalışanlarının tedavi talebi olmadan rahatsızlanan kız kardeşine müdahalede bulunduğunu ve 254 TL ücret talep ettiğini sosyal medya hesabından paylaştı.

İzgi, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

Bugün Bodrum Milas Havalimanı’ndan İstanbul’a giderken kız kardeşim Havalimanı’nda aniden fenalaştı. Tedavi talebimiz olmadan PortClinic tansiyon ölçtü ve ücret olarak 250 TL talep etti. Parayı vermezseniz sizi uçağa almayız diye tehdit ettiler.

Bu arada Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) de olaya kayıtsız kalmadı. DHMİ’nin sosyal medya hesabından da şu açıklama yapıldı:

Sayın Kübra IZGİ, Şikâyetiniz ile ilgili bildirim oluşturulup size mesaj yoluyla cevap verilebilmesi için bizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla.