Örnek Ve Adil Başkan Süleyman Seba

Saygı değer dostlar, bir adam düşünün ki adaletinden emin olunsun, bir adam düşünün ki gözler kapalı insanlar itimat edip güven duysun, bir adam düşünün ki ölürsem tabutumu dört inançlı adam taşısın desin, bu adam SÜLEYMAN SEBA dır .
Beşiktaş kulübü için değil bence ülkemiz ve dünya için örnek bir insan.
Günümüzde ön plana çıkma savaşları yapılırken kendisini bir ünlüye benzeten taksiciye, alçakgönüllülük göstererek 'evladım birine benzettin' diyecek kadar mütevazi, başkanlığı döneminde oyuncuların okul ve eğitim hayatlarını düşünecek kadar memleket aşığı,futbolcu transferlerinde oyuncuların boş mukaveleye imza atacak kadar güvenirlilik duygusuna sahip örnek bir adam örnek bir başkan.
Türk sporuna sadece futbolcu değil bir çok kaliteli yönetici yetişmesine vesile olmuştur, bir başka deyişle ülkemize adam gibi örnek model olmuştur.
Dünyada ve ülkemizde makam entrikalarının havada uçuştuğu koltuğunu sağlama almak için her türlü pislik ve çirkin yollara başvurulan günümüzde öyle bir insan düşünün ki bu entrikalardan uzak ölüm ve cenaze anını düşünebilecek irade taşıyan ve CENAZEMDE TABUTUMU DÖRT İNANAN ADAM taşısın demesi aradaki farkı ortaya koymaktadır.
Acaba günümüzde bu cesareti gösterebilecek maneviyata, sporcuların yetiştirilmesini dert eden samimiyete, boş mukaveleye imza attırabilecek güvene sahip olan bir başka baba yiğit var mıdır? Bir düşünelim bakalım.
Mesele aslında sadece inanç, sadece itimat, sadece cesaret meselesi değildir, mesele ADAM GİBİ ADAM olmak meselesidir.
Bu millet memlekete böyle hayırlı hizmetler yapan memleket evlatlarını daima hayır duasıyla ve vefakarlık örneğiyle bağrına basacaktır.
Ben iyi bilirim ben şehadet ederim bu adam iyi adam, bu adam inançlı adam, bu adam güvenilir adam, bu adam ADAM GİBİ ADAM .
Tek temennim günümüzdeki başkanların SÜLEYMAN SEBA gibi duayen bir başkanı model almalarıdır. BAŞIMIZ SAĞOLSUN ÖRNEK ADAM BAŞIMIZ SAĞOLSUN ADİL ADAM .

Selam ve dua ile.
ADEM YILDIZ


 
 
 
 

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Haberci'yi instagram'da takip edin Türkiye Haberci'yi Facebook'ta takip edin

TÜRKİYE HABERCİ E-GAZETE

  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete

YAZARLAR